Rörelseglädje för alla åldrar

Barn gör som vi gör, så varför inte hjälpa till att skapa en god vana? Hos oss kan du både bada och träna tillsammans med ditt barn, i alla åldrar.

Din kropp är gjord för att vara i rörelse. Med fysisk aktivitet stärker du ditt skelett och bygger muskler - och du minskar samtidigt risken för sjukdomar och ökar ditt psykiska välbefinnande.

Folkhälsomyndigheten har tagit fram rekommendationer kring fysisk aktivitet för både barn, unga och vuxna. De gemensamma nämnarna är att vi alla behöver fysisk aktivitet varje dag och minska vårt stillasittande.

Träna tillsammans

Hos oss är det en självklarhet att erbjuda aktiviteter för alla åldrar, vare sig du gillar rörelse i vatten eller på land. Förutom vårt breda kursutbud kan du också träna tillsammans med ditt barn på gruppträning. Barn som fyllt 10 år är välkomna på alla våra pass tillsammans med en vuxen som tränar.

Du kan även träna med ditt barn på gymmet. För att ni ska känna er så bekväma som möjligt går ni först igenom en gyminstruktion med någon av våra instruktörer.

När man fyllt 12 år får barnet delta på pass utan vuxen, och på gymmet har vi en åldersgräns på 15 år för egen träning. Men varför inte fortsätta träna tillsammans och hjälpa varandra med den goda vanan?

Varmt välkomna till oss, hela familjen!